Trouwreportage N&N| © Debby Elemans Photography289

Trouwen in ’t Oude Koetshuys

Niek & Niny

Door: Cindy van der Heiden
Een superverliefd koppel, een knappe bruidegom, een stunning bruid met een unieke bruidsjapon, volop zonnevitamine D, een mooie trouwlocatie, een stoere Amerikaanse Dodge en een geweldige receptie in de “achtertuin” van het ouderlijk huis van de bruidegom met als kers op de taart een fotosessie tussen de koeien :)! Dit zijn allemaal ingrediënten voor een geslaagde trouwdag.
De dag begon bij Bruidegom Niek, die heerlijk relaxed was. Daarna door naar het aankleedmoment bij Niny…..en wauw wat een one of a kind jurk had ze!
Foto’s hebben we gemaakt in de prachtige tuin van de trouwlocatie het Oude Koetshuys in Oud-Alblas. Aansluitend aan de fotoshoot stond de ceremonie gepland. Niek had zijn 90 jarige opa als 1 van zijn getuige gekozen. En wat was opa trots, je zag hem continu glunderen.
De “achtertuin” van Niek zijn ouders was groots aangepakt! Een grote feesttent, chic ingericht met een mooi gedecoreerde lange dinertafel.
Aangezien Niek veehandelaar is, moesten we natuurlijk proberen om wat foto’s bij hun koeien te maken. Ik werd gewaarschuwd dat ze nogal wild konden zijn….slik….Maar onder het mom “alles voor de foto”. Wilden we uiteraard een poging wagen ;), dus daar stonden we dan tussen de grote graseters en kennelijk vonden ze ons erg fascinerend, want ze bleven muisstil staan en kijken. Weer iets wat van de bucketlist kan ;) #opdekiekmeteenkoe #check
Lieve mr. & mrs. de Keizer, ik wens jullie een prachtig huwelijk toe vol humor, avonturen, geluk en gezondheid.
Het was werkelijk een eer om jullie mooiste dag vast te mogen leggen!

trouwen in Oud-Alblas

Menu